Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Blå Kors Lade Behandlingssenter’ håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester. Behandlingsansvarlig hos Blå Kors Lade Behandlingssenter er vår direktør. I tillegg behandler våre resepsjonsmedarbeidere alle adresseendringer og inn- og utmeldinger av nyhetsabonnement på direkte oppfordring fra dem det gjelder, eller på godkjent oppfordring fra avdelingsleder i Blå Kors Lade Behandlingssenter. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@ladebs.no. Dersom dette gjelder pasientjournal så må henvendelsen gå til vårt sentralbord 73848500.

Medlemmer

Dersom du er medlem i Blå Kors se denne erklæringen for mere informasjon.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at vi alle er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den så raskt som mulig.

Påmelding til kurs og arrangement

Via vår nettside har du fra tid til annen mulighet til å melde deg på kurs og andre arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Opplysningene slettes etter endt kurs/arrangement.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Kontaktinformasjon

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Det kan fra den registrerte kreves innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes. Slik informasjon vil kun bli utlevert etter en skriftlig og signert henvendelse til oss, for å sikre at informasjon ikke utleveres til uvedkommende.
Kontakt oss på tlf 73 84 85 00 eller på post@ladebs.no for å be om å få innsyn i de personopplysningen vi har registrert på deg.